Tento příspěvek je o tom jak jsem se dostala k pečení
Jmenuji se Gabriela Paurová a cukrařina nebyla má jasná volba. Na základní škole, když jsme se rozhodovali na jakou školu půjdeme, absolutně vůbec jsem nevěděla.Pak mi má třídní řekla: Gabčo, ty jsi strašně moc manuálně vzručná, jdi někam kde to využiješ…. No tak jsem šla na cukrářku.
Chytlo mě to tak že jsem začala péct pro rodinu a známé. Jelikož se toto řemeslo, ač se možná nezdá stále více rozvíjí jezdím na různé kurzy kde se učím novým věcem a technikám. Byla jsem i u italských mistrů v modelaci figurek La Belle Aurore.
Pečení je má práce a zároveň velký koníček
Pečení mě strašně baví. Ráda dělám netradiční dorty, speciální dorty. Narozeninové dorty stále častěji dělám ve 3D provedení. Je to kolikrát taková sochařina.
Dorty a jejich příchutě
Příchuť celého dortu může být jakákoliv. Každý má rád něco jiného. Snažím se aby dort byl chuťový zážitek. Ráda poradím s výběrem korpusu a krému na které používám kvalitní suroviny.
A ještě by se hodilo tlačítko a nějaký doprovodný obrázek.
A tady je vložená celá galerie!